Skapa en mer storslagen och minnesvärd upplevelse genom att presentera ditt budskap på en av våra storbildsskärmar.

Vi erbjuder en mängd olika bildskärmslösningar för att på så sätt kunna anpassa oss till just dina behov. Vi har skärmar i storlekarna 55” upp till hela 28m² (7m x 4m).

Du som kund väljer själv om du önskar hyra en skärm för ett unikt tillfälle alternativt köpa en skärm från oss.

Vid köp av LED-skärm har vi även möjlighet att erbjuda ett fördelaktiga underhålls- och serviceavtal. Allt för att på bästa sätt kunna möta era önskemål och behov.

Våra paketlösningar är mobila och kan enkelt användas vid olika typer av företagsevent, mässor eller som jumbotron vid större evenemang. Transport, montering och produktion av ditt evenemang ingår. Vi erbjuder en helhetslösning för ditt evenemang där storbildsskärmen kan integreras med vår streamingtjänst, för att samma produktion som presenteras på skärmen ska kunna streamas i realtid via internet. På så sätt kan evenemanget inte bara ses på plats utan också från andra ställen runt om i världen.

Vi kan också tillhandahålla fullständiga ljus- och ljudlösningar till våra paket om så önskas.

Vi har den kompetens som krävs för att säkerställa att allt fungerar under ditt evenemang. Med vår kompetens och breda erfarenhet skräddarsyr vi lösningen för just dig!

LED
Mobil jumbotron i Östersunds ishall levererad av AETV Event Streaming