Företags evenemang

Vi har flera goda exempel där vi har producerat och distribuerat konferenser, intervjuer och andra spännande företagsevent.

Genom att använda er av våra tjänster får ni ert evenemang dokumenterad, producerad och vid önskemål distribuerad i realtid via internet genom streaming.

Vår kostnadseffektiva lösning passar utmärkt som intern/extern TV-kanal där du som beställare bestämmer hur du vill sprida ditt budskap.

Genom att använda Er av våra storbildslösningar så får Ni en högkvalitativ helhetslösning både för de som kan närvara på ditt evenemang samt de som tar del av evenemanget via distans.

Våra lösningar passar sig väl för konferenser, företagspresentationer eller om du vill göra ett starkt intryck på en mässa.

Självklart är vi en fullservice leverantör då det gäller övrig AV-teknik och IT-lösningar.

Se nedan ett kortare klipp av när vi distribuerade Skidstudion för Berners AB’s räkning.

Vi har även genomfört ett flertal reportage och intervjuer som visats både i realtid via streaming eller spelats in för redigering och senare distribution.

Se nedan ett kortare klipp av när vi distribuerade en större internationell konferens i Stockholm.

Ett litet axplock av vad vi har gjort…

  • Hösten 2017 så producerade och distribuerade vi Nordens officiella miljömärkning, Svanens, årliga internationella konferens från Norra Latin i Stockholm.
  • 2018 producerade och filmade vi ÖFKs kulturevenemang, musikalen ”ÖFK – Based on a true story” tillsammans med Glada Hudik teatern.
  • 2019 producerade vi flertalet Kommunfullmäktige möten för Östersunds kommun samt Regionfullmäktige möten för Region Jämtland Härjedalen