Vi på AETV har flera goda exempel där vi har producerat och distribuerat konferenser, intervjuer och andra spännande företagsevent. Genom att använda er av AETVs tjänster får ni ert evenemang dokumenterad, producerad och vid önskemål distribuerad i realtid via internet genom streaming.

Det innebär att er konferens kan göras tillgänglig för en mycket större publik världen över i realtid och i allra högsta kvalitet.

Genom att använda Er av AETVs storbildslösningar så får Ni en högkvalitativ helhetslösning både för de som kan närvara på ditt evenemang samt de som tar del av evenemanget via distans.

Vår lösning passar sig väl för konferenser, företagspresentationer eller om du vill göra ett starkt intryck på en mässa.

Se nedan ett kortare klipp av när vi distribuerade Skidstudion för Berners AB’s räkning.

 

Vi har även genomfört ett flertal reportage och intervjuer som visats både i realtid via streaming eller spelats in för redigering och senare distribution.

Se nedan ett kortare klipp av när vi distribuerade en större internationell konferens i Stockholm.

Ett litet axplock av vad vi har gjort…

  • Hösten 2017 så producerade och distribuerade vi Nordens officiella miljömärkning, Svanens, årliga internationella konferens från Norra Latin i Stockholm.
  • Vintern 2017 producerade och distribuerade vi Berners AB i Östersund  företagsevent – Skidstudion med intervjuer med den svenska skideliten samt lansering av Volkswagens fordonsutbud.
  • 2016 producerade och distribuerade via RBUs konferens från Åre
  • Vi har även producerat och distribuerat boklansering samt teaterföreställningar.